Mine billeder!

En blog siger de…

Sup!♥

Nu er det ved at være en uge siden at bloggen den kom op at køre, og det har faktisk været rigtigt sjovt!

Som i kunne læse i mit første indlæg var jeg meget nervøs for, om jeg kunne finde på noget at skrive om. Men DET har ihvertfald ikke været så svært. 

Jeg er blevet spurgt om hvordan at jeg fik idéen til at starte en blog, så det vil jeg da lige skrive lidt om:

Min blog startede Lørdag aften, da jeg var alene hjemme. Tanken om en blog havde egentligt været der i et år, og jeg havde faktisk også forsøgt mig med det før. Men jeg fik det altså ikke gjort, og mine indlæg blev forøvrigt heller ikke særligt gode… Men så for en uge siden var jeg altså klar! 🙂

Jeg tror at når man starter en blog, så er man altid lidt inspireret af Fie Laursen (Som jeg også skrev lidt om HER) Hun har formået at kunne leve af det, hvilket jeg synes er super fedt! Men min blog skulle være anderledes. Meget personlig self., men den skulle også indholde andre kreative ting, så man får lyst til at læse med og bliver inspireret. Og så håber jeg også på en ting til; At kunne dele min musik med jer! Det skal der nok snart komme en masse indlæg om, og i skal nok også få lov at få hørt en masse, når jeg er blevet færdig med at indspille 😉 

Jeg håber på at få en masse læsere som er klar på at følge mig og  mit liv, og som vil synes, at min blog er sjov at følge.

 

Knus Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine billeder!