Room details!

Ønskeliste til værelset…

Hvis du ligesom mig synes at værelset i dén grad trænger til en efterårs make-over, så har jeg her i hvert fald samlet et par ting, som jeg synes kan gøre et værelse helt klar til efteråret. Det skal lige siges, at intet er sponsoreret det er 100% mine egne idéer, jeg får ikke penge for det 🙂

Jeg synes at stearinlys er en sikker vinder til at gøre et værelse hyggeligt! Jeg mangler noget at stille på mine HAY fade ( Som du kan se HER ) så et par fede stearinlys ville i hvert gøre godt her inde. 

hj

Bloklys i birke look fra mystone.dk, til 15 kr.

Noget andet som i dén grad hygger, er store tæpper. Jeg mangler et til min hvide sofa, som skal være lækkert, men stadig pænt! Og så skal det passe til alle mine pyntepuder i farverne. Jeg har hvide, grå, lyserøde, og blå pyntepuder, så et neutralt tæppe ville passe godt til mit værelse. Det her tæppe er alt for billigt, og så synes jeg at det er super flot samtidigt!

polarvide-plaid-gra__0322974_PE516592_S4

Plaid fra IKEA, til 24 kr.

En sidste ting som jeg synes er rigtigt vigtigt når man skal gøre sit værelse hyggeligt er lys-kæder! Der er bare ikke noget som at have en lys-kæde hængende, og der så er halvmørkt på værelset! Det er fab. Jeg har snydt lidt her, for jeg ejer faktisk allerede den jeg vil anbefale. Men jeg skal 100p have en mere, så det går jo nok alligevel, haha! 😀 Jeg har den med 20 kugler, men skal klart næste gang have den med 35.
I hvert fald er det den her Happy Lights lyskæde, som jeg synes er helt fantastisk flot, og så fås den i vildt mange forskellige farvekombinationer. Jeg har valgt at min skal være meget neutral, hvis jeg nu skulle skifte stil på værelset.

Lyskæde fra Happy Lights til 250 kr.

Lyskæde fra Happy Lights til 250 kr.

Jeg håber at i kunne lide det her værelsestema, og hvis har nogle spørgsmål til nogle af tingene kan i kontakte mig her på IG; Heltminegenblog .

Og ellers så ses vi i næste blogindlæg…

Hav det nice!♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room details!