Sommer, sommer og sol...

Reality tid!

Så er der igen rigtig kommet gang i bloggen, og det jo dejligt!
Jeg skriver lidt i perioder, men lige nu er jeg helt fyldt med idéer, så jeg skal nok komme med massere af indlæg.

Jeg er som så mange andre teenagere vild med reality-tv, det er bare nogle kæmpe grinere man få, når folk laver crazy ting på TV. Og så er det jo i den grad perfekt, når man bare ligger i seng under dynen! 😉

I hvert fald har jeg nok måske set lidt for mange sæsoner af både det ene og det andet, så det synes jeg at i skal høre lidt om:

Paradise hotel:

Hvis der overhovedet skulle sidde nogen derude som ikke kender bare lidt til Paradise, så er konceptet at proppe en flok unge mennesker, der elsker at drikke, ind på et luksus hotel og få dem selv til at smide hinanden ud igen, én efter én. Umiddelbart når man tænker på det på den måde, virker det jo totalt hul i hovedet at vi overhovedet ser der, men man kommer sgu ikke udenom, at det altså bare er klasse underholdning. Efter Paradise er flere af deltagerne efterfølgende blevet bloggere, og jeg synes det er sjovt at høre om deres oplevelser, og se ting bag kameraet! Måske hvis det kunne have interesse, kan jeg smide et indlæg med MINE yndlings bloggere ud? Nu må vi se. I hvert et well klasse program, hvis du mangler et realtyshow at stene, heh.

c6r3wvbjrcjpzsrf5r50n2z

Divaer i junglen:

Endnu et lidt for konge program, hvor du smider en masse mennesker med en syg livsstil ud i en jungle, hvor de så skal igennem en masse prøver og spise en masse klamme ting. Alt sammen vældig underholdende, men ind i mellem også en smule sært. Jeg synes specielt at sæson to var rigtig go’, hvor fx. personer som Geggo ( Aka Stephanie ), Frederik Fetterlein, Sidney Lee osv. var med. Herrer underholdende, og i dén grad værd at se! 😉

landscape_GfghjkE__450582

Jeg håber at i kunne lide indlægget fra i dag, og hvis du stadig ikke kan få nok så kan du følge min instagram heltminegenblog, og ellers så ses vi nok i næste blogindlæg.

Stay cool!♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sommer og sol...